Kedvező árú fényképezés

Kedvező árú állatfotózás


"MINI állatportré csomag"   9.500.- forint
Az ár tartalmazza minimum 40-50 perces állatfotózást műteremben,
az ott készült felvételekből min. 40 darab legjobban tetsző fotót digitálisan, ezekből a fényképekből 5 darab retusálva kerül átadásra, továbbá a 3 db kiválasztott fotó 10x15-ös papírképen. Igény szerint több retusált kép is kérhető.
(a kedvezmény kupon ennél a csomagnál nem vehető igénybe)

Minden esetben vásárolhatók még fényképek 6 féle méretben valamint több méretben fényképkeretek, vászonképek, több fajta fényképes hűtőmágnesek, fényképes matricák, fényképes kulcstartók, kasírozott képek.

Az elkészült felvételeket átadom 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a saját fényképe a vízjel segítségével.

ide kattintva tekintse meg a galériát.
Kisállat - Házi kedvenc fotózás

Házi kedvenc fotózás - állatportré


"MAXI állatportré csomag" csomag ára: 14.900.- forint

Az ár tartalmazza a min. 60-70 perces fotózást műteremben minimum 70-80 darab kiválasztott fényképet digitálisan, ezek közül 6 darab kiválasztott fotó retusálva kerül átadásra, és 6 db tetszőlegesen kiválasztott fotó 10x15-ös méretű papírképen.

Igény szerint több retusált kép is kérhető.
(a kedvezmény kupon ennél a csomagnál nem vehető igénybe)


"PAPÍRKÉP és FÉNYKÉPES AJÁNDÉK" csomag: 19.900.- forint

Az ár tartalmazza a min. 60-70 perces fényképezést, minimum 70-80 darab kiválasztott fotót digitálisan, ezek közül 10 darab 10x15-ös méretű papírképet retusálva és 2 darab fényképes ajándéktárgyat, amelyekbe a fotókat természetesen Ön választja ki. (hűtőmágnes, kulcstartó)

Vásárolhatóak még fényképek 6 féle méretben valamint több méretben fényképkeretek, vászonképek, több fajta fényképes hűtőmágnesek, fényképes matricák, fényképes kulcstartók, kasírozott képek stb.

Az elkészült felvételeket átadom 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a saját fényképképe a vízjel segítségével.

Ide kattintva tekintse meg kutyaportré galériát.
Családi fényképezés házi kedvencével

Családi fényképezés

házi kedvencével


"CSALÁDI - GAZDIS" csomag: 17.900.- forint

Az ár tartalmazza az min. 1 órás fényképezést családjával és kedvencével 80-90 darab kiválasztott fényképet digitálisan, továbbá 10 darab ezekből kiválasztott fotót retusálva.


"CSALÁDI - GAZDIS PAPÍRKÉP és FÉNYKÉPES AJÁNDÉK" csomag: 23.900.- forint

Az ár tartalmazza az 1 órás fényképezést, 80-90 darab kiválasztott fotót digitálisan , továbbá 15 darab 10x15-ös méretű papírképet retusálva és 3 darab fényképes ajándéktárgyat, amelyekbe a fotókat természetesen Ön választja ki.

Vásárolhatóak még fényképek 6 féle méretben, valamint fényképkeretek többféle méretben, vászonképek, több fajta fényképes hűtőmágnesek és fényképes kulcstartók, kasírozott képek.


Az elkészült felvételeket átadom 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a saját fényképe a vízjel segítségével.

Ide kattintva tekintse meg a gazdival közös fényképgalériát.
Ugrás a lap tetejére